Forside Bolig 3 gaveønsker til teenagerens værelse

3 gaveønsker til teenagerens værelse

1329
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vinden er for alvor begyndt at ruske i bladene på træerne, og der er nu under 90 dage til juleaften. Dermed er det også tid til at forberede årets helt store aften – nemlig juleaften. Og mange af os har en teenager rendende i huset, og alle ved, at de kan være svære at gøre glade – så vi har samlet 3 gaveønsker til teenageren, og denne gang fokuserer vi på teenagerens værelse.

Indret værelset som en cafe

Med lidt lækre loungemøbler og lidt lækkert pynt på væggen, får teenagerværelset hurtigt den caféstemning, som unge mennesker virkelig nyder. Tilføjer man en pladespiller, som kan spille de moderne vinyler, som har fået en revival over de seneste år, bliver det kedelige og lidt uvante børneværelse hurtigt en lækker loungeoplevelse. Så måske du skal ud og købe julegaven ved en indretningsekspert.

Retrohøjtalere hitter

Mange hjem rummer gamle højtalere, men en af de helt store ulemper ved disse er, at de ikke levere op til de brugsmønstre, som mange teenagere har. I dag er kravene, at der skal kunne streames til højtalerne, og det kræver bluetooth funktion i højtaleren. Hvorvidt sådan en højtaler skal være mobil eller fast, er op til det enkelte barn. Men Marshall er kendt for at lave nogle lækre retrohøjtalere, som spiller som en drøm. At børnenes musiksmag så ikke deles af forældrene, er den næste udfordring – men retrohøjtalere kan bruges af alle.

Lidt lækkert til væggen

Et rum kræver noget til væggene, og mange teenagere dyrker intensivt deres idoler. Disse kan foreviges i form af plakater eller kunst. Mange spændende motiver venter blot på at komme op og hænge, men her er det vigtigt, at man indleder processen med grundig research. Hvem er trendy lige nu? Hvad går mit barn op i? Og hvilken stil er barnet til?

Måske noget helt fjerde er den rigtige gave til din teenager, men hermed er de tre tips givet videre.