Forside Bolig 3 idéer til en personlig julegave

3 idéer til en personlig julegave

1199
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Når julen nærmer sig, er det også tiden for julegavekøb. Det er aldrig nogen nem opgave at finde på de helt perfekte gaver til dem, du holder af. Det kan gøre det meget lettere, hvis du har en ønskeliste at følge, men hvis du gerne vil finde på en personlig julegave, bliver det en del sværere. Her får du tre gode idéer til en personlig julegave.

Personlig fotokalender

Hvis du skal give en gave til en person, som du har en masse minder med og samtidig har et ønske om at lave en speciel og personlige julegave, vil det være en rigtig god idé at lave en personlig fotokalender f.eks. Kalenderen kan du fylde med billeder af jer to og alle jeres gode stunder. Det er en rigtig personlig gave, der ovenikøbet er brugbar hele året rundt. Det er også en helt oplagt gave, hvis du har børn og skal finde på noget til en bedsteforælder, der ville elske en kalender fuld af børnebilleder.

Sjove plakater for enhver person

En personlig gave kan også være en sjov gave, der frembringer et grin og noget intern humor f.eks. Hvis du kender ham/hende godt, kan du finde en plakat, der passer helt perfekt til vedkommende. Shop morsomme plakater hos citatplakat.dk. Hvis han/hun er helt vild med vin, er der en plakat, der passer til det. Eller hvis han/hun elsker at spille computer, er der en plakat, der passer til det. Du kan finde noget til enhver person.

Gør-det-selv-gavekort

Hvis du er rigtig kreativ, skal du lave dit helt eget gavekort til en oplevelse for jer begge to. Det handler for dig om blot at finde på noget, som du ved, at modtageren af gaven ville elske. F.eks. kan du invitere en veninde med ud på en brunch eller din mor med ud på en shoppetur, hvor du betaler frokosten.