Forside Generelt 3 typer julekalender der er perfekt til børn

3 typer julekalender der er perfekt til børn

1832
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Når julen nærmer sig, så er det vigtigt, at man er forberedt på mange måder. Børnefamilier har dog flere opgaver, end dem der ikke har børn. Det har de, fordi vi mener, at det er vigtigt at gøre noget stort ud af julen for børnene. Julen er nemlig glædens tid, og det skal de kunne mærke fra start.

En af de ting, som vi mener er væsentlige, er at man finder en julekalender til sit barn. Der er dog mange muligheder, når det kommer til at købe eller lave en julekalender. Derfor har vi lavet dette skriv, så du kan få inspiration til, hvilken julekalender til børn du skal have klar til december.

En hjemmelavet julekalender

Hvis du vil gøre noget ekstra ud af din julekalender, så kan du lave den selv. Her er der mange måder, hvorpå du kan gå til opgaven. Det kan f.eks. være ved at købe 24 små gaver, som så bliver pakket ind og tildelt et nummer. På den måde skal barnet pakke noget op hver dag, hvilket giver lidt ekstra.

Er økonomien ikke til at købe 24 gaver, så kan du evt. tegne en julekalender, hvor du selv laver lågerne. Hvad der gemmer sig bag lågerne, kan være alt fra et lille stykke slik til noget i skal lave sammen.

En chokoladejulekalender

En af de mest populære typer julekalender, når det handler om en julekalender til børn, det er chokoladejulekalenderen. Det er helt simpelt en julekalender, hvor der er 24 indbyggede låger. Låger, som alle har et lækkert stykke chokolade gemt bag sig.

En chokoladejulekalender kan købes meget billigt, men kan også købes, hvor det er kvalitetschokolade. Vi anbefaler dog, at du vurderer hvorvidt det er nødvendigt, at du køber en med god chokolade.

Mangler du inspiration til forskellige julekalendere du kan købe, så kan du finde dem her.

En brandet julekalender

Hver jul kommer der en ny julekalender i TV. Til disse bliver der oftest lavet en form for fysisk julekalender, som er koblet op på selve showet. Denne kan være sjov at købe, hvis du har et barn der elsker at se julekalender i tv’et. På den måde kan du gøre det mere interaktivt, og give dit barn en anderledes oplevelse. Det er dog en rigtig god idé at teste det et år, hvor du ikke køber en julekalender, for at se om dit barn synes det er spændende at følge med i.