Forside Generelt Bliv Instagram-famous efter jul, og i det nye 2023

Bliv Instagram-famous efter jul, og i det nye 2023

455
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Undrer du dig over, hvordan du bliver Instagram berømt?

Hvis du ønsker at blive Instafamous, er der en ret ligetil formel at følge. Vi leder dig igennem det i disse otte gennemprøvede trin.

Definer dit personlige brand

Hvis du ikke har en viral video, der kan springe dig ind i millioner af følgere, skal du starte fra begyndelsen.

Det betyder, at du skal finde ud af, hvordan du vil dukke op på Instagram. Husk, at det “dig”, du sætter på Instagram, er dit brand. Så din online identitet skal føles (og være!) autentisk – dine følgere ved hvis den ikke er det.

Definer dine mål

Uden klare mål vil du ikke være i stand til at måle din succes. Start med at tænke over, hvorfor du forfølger Instafame.

  • Hvorfor vil jeg blive berømt på Instagram?
  • Hvordan ser Instagram berømmelse ud for mig?
  • Hvilke milepæle kan jeg opnå for at nå mit mål om at være Instafamous?

Find din differentiator

Overvej derefter, hvad der adskiller dig fra dine konkurrenter. Uanset dit speciale, er du sandsynligvis på vej ind på et overfyldt marked. Hvorfor skulle nogen følge dig i stedet for en anden?

  • Hvad får mig til at skille mig ud fra mængden?
  • Hvad kan jeg gøre bedre eller anderledes end andre personlige mærker som mit?

Definer din personlighed

Du ønsker, at dit indhold skal være konsekvent og genkendeligt. Det betyder, at hvert indlæg skal afspejle dit brands personlighed på en eller anden måde. Forsøger du at inspirere dine følgere? lære dem? Underholde dem?

  • Hvad er fem ord, der beskriver min personlighed?
  • Hvad er min brand stemme?
  • Hvordan vil jeg have, at folk skal se mig? Hvordan ser folk mig egentlig?

Find din niche og imødekomme den

Nichefølgere er ofte voldsomt loyale. Fælles interesser skaber stærke bånd og kan gøre dit forhold til dit publikum meget mindre tvunget.

Når du forstår din niche, skal du finde små virksomheder ved siden af ​​dig og arbejde med dem.

Lyt til dit publikum

Dit publikum er dit bedste aktiv. Typisk er folk på internettet nådesløst ærlige. Hvis du stiller et spørgsmål, kan du forvente et rigtigt svar.

Bed om svar gennem spørgsmål og afstemninger – og vær specifik. Åbne spørgsmål som “Hvad vil du se mere af?” vil sandsynligvis ikke få dig, hvad du ønsker. Stil i stedet specifikke spørgsmål, såsom “Skal jeg tilføje farve eller holde den neutral?”

Engager dine følgere

Berømmelse eksisterer ikke i et vakuum. Du kan kun være så berømt, som folk er villige til at være opmærksomme på. Så tag dit publikum ind og engager dem – og nej, du kan ikke tage en genvej her.

Hvor fristende det end er at skære hjørner, vil en kvalitetsengagementstrategi få dig til at høste frugterne inden alt for længe. Stærkt engagement er fortsat en nøglespiller i Instagrams algoritme.

Vær konsekvent

Konsistens avler troværdighed! Det kan tage lidt tid at finde ud af din visuelle stil, brandstemme og postkadence. Men når du først gør det, så fortsæt med det. Folk vil begynde at forbinde dit brand med en vis æstetik og et vist synspunkt og cementere det yderligere i deres sind.

En kalender med indhold på sociale medier kan være en livredder, der hjælper dig med at planlægge og poste konsekvent. Udover social media er det en bonus at have en professionel hjemmeside til at post indlæg med. Køb hjemmeside.

Skab kvalitetsindhold

Instagram er og vil altid være en visuel app. Det betyder at det altid vil være vigtigt at sende visuelt tiltalende indhold. Du skal muligvis tage et fotokursus, købe noget videoudstyr eller finde ud af hvordan du redigerer dine videoer og billeder med fotoredigeringssoftware.