Forside Generelt Brug tid på til og fra kort

Brug tid på til og fra kort

1878
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der går ikke længe inden vi alle (eller i hvert fald mange af os), sidder trygt i familiens skød og skal dele gaver ud til hinanden. Der bliver næsten altid gjort en masse ud af at pakke gaverne flot ind, men et sted hvor der tit ikke er brugt så meget fantasi, er når det kommer til, til og fra kortene, der sidder på pakkerne.

Prøv at tænke på et til og fra kort som et rigtigt kort og ikke bare en lille lap papir med to navne. Det skader ikke at fortælle en lille historie om gaven eller komme med en lille hilsen frem for bare at skrive: Til dig fra mig.

Man kan finde mange forskellige former for disse kort, og man kan også finde nogen der er lidt mere specielle, og her tænker vi ikke på dem fra quick, hvor der følger et lille skrabelod med.

Lav dem selv

Hvis du har et kreativt gen, er det naturligvis det bedste at lave dem selv, og dette er der mange måder at gøre på. Du kan gå i gang med den helt store klippe, klistre mission med kreative udformninger, men du kan også bare tænke lidt alternativt.

Gør dem personlige med billeder

Et billede siger mere end tusind ord, så brug et billede som til og fra kort, det kræver ikke de store færdigheder i Photoshop, og du kan sagtens lave det uden. Brug et sjovt billede af modtageren, eller måske et billede af jer sammen. Hvis du har en fotoprinter kan du sagtens lave dem, og det behøver ikke koste alverden i blæk (tip: køb kompatible patroner, så sparer du mange penge).

På et A4 ark kan du let lave i hvert fald 4 til og fra kort, og det koster måske maximalt 10 kroner at lave, og vil have en langt bedre effekt end et lille kort fra Søstrene Greene eller lignende.