Forside Generelt Cognac: Dekadence på flaske — og perfekt gave til livsnyderen

Cognac: Dekadence på flaske — og perfekt gave til livsnyderen

1303
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Kender du en person, der er svær at finde gave til? Sådan en kender næsten alle. En rigtig livsnyder, der ikke mangler noget. Det er ofte besværligt at finde en gave, der virkelig bringer glæde — og her kommer cognac ind i billedet.

Cognac er smagen af elegance og nydelse. Det signalerer høj klasse, og gør drenge til herrer. Derfor er cognac også en fantastisk gave at give. Og i stedet for at give en flaske, er det ofte sjovere og mere spændende at give en gave, der samtidig indeholder en oplevelse.

Mange steder afholdes der cognacsmagning. Det sker ofte i de fleste større byer, og især op til jul afholdes der mange smagninger. Der er altså rig mulighed for at booke en tid til en cognacsmagning. Hør mere hos den lokale vinforretning, der typisk er dem, der står for at afholde disse arrangementer.

En god flaske cognac bringer også glæde

Du kan også give en god flaske cognac, hvis der ikke er mulighed for at give en decideret smagning. Det vil med garanti også bringe glæde. Herunder får du et par gode forslag til en god flaske cognac, der ikke koster en bondegård:

  • Ron Cubaney Gran Reserva 12 års — God rom med noter af appelsin, vanilje og brun karamel. En kompleks og krydret smag, der giver den perfekte fylde og samtidig skaber en god balance mellem krydderi og sødme. Koster 275 kr. hos Cognachuset.dk
  • Hennessy Fine De Cognac — En raffineret duft kanel, honning og citron. Igen får du en kompleks smag, der leder tankerne hen på ristede mandler med et lille strejf af citron, forskellige krydderier samt honning. Koster 393 kr. hos Føtex.
  • Braastad X.O. Cognac — En flot og kompleks cognac, der gradvist udvikler.  Smagen leder tankerne hen mod valnødder, og denne cognac har en lang eftersmag, der afrunder smagen af frugt. Dufter af modne frugter, blomster og valnødder. 479,00 kr. hos Cognachuset.dk