Forside Børn Den perfekte gave til drengen

Den perfekte gave til drengen

1610
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vi har her samlet lidt gode råd til at finde den perfekte gave til drengen.

Pedaltraktor

Det er ikke altid let at finde en gave til en lille dreng, men hvis budgettet ellers tillader det, og du har plads til det, findes der ikke meget der er sjovere end en pedaltraktor eller en anden for for pedalkøretøj, der både giver dit barn lidt motion og ikke mindst time efter time af god underholdning.

Det er naturligvis ikke svært at holde balancen på en firhjulet traktor, men det er alligevel en god måde at gøre barnet klart til at lære at cykle, da det bevægelserne med at bruge pedalerne på en cykel, kommer meget mere naturligt, hvis barnet har været vant til at bruge benene på den måde.

At give et barn et pedalkøretøj, som det så er en traktor, en bil, en lastbil eller noget helt fjerde, er en gave der uden tvivl vil bringe et kæmpe smil frem, men det er også vigtigt at have tænkt på den plads det kræver. Du er sandsynligvis ikke voldsomt interesseret i, at dit barn skal køre rundt med køretøjet indenfor, og derfor kræver det naturligvis også, at du har plads udenfor til at i kan komme ud og lege.

Som nævnt indledningsvist så kræver det ofte et vist råderum i budgettet at købe en pedaltraktor eller lignende, da de ofte koster  over 1000 kroner (se priser på pedeltraktorer her), men der kan være mange penge at spare ved at købe dem på tilbud.

Så det kan godt betale sig at pløje tilbudsaviserne og nettet igennem over de næste par uger, hvis du vil gøre en god handel.

 

skaermbillede-2016-11-25-kl-11-28-40

Fjernstyret bil

En anden ting du kan være helt sikker på kommer til at bringe en masse glæde er en fjernstyret bil. Det er både sjov for far og søn, og så er det noget der kan skaleres alt efter hvad budgettet tillader.

Fjernstyrede biler findes i stort set alle prisklasser, så uanset om der er 200 kroner eller 2000 kroner til en julegave, så kan du finde noget der passer. Nedenstående model er fundet på Only4Kids.dk og koster omkring 400 kroner.

skaermbillede-2016-11-25-kl-11-34-15