Forside Generelt Den perfekte Stratego hygge aften

Den perfekte Stratego hygge aften

436
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Leder du efter den perfekte hyggeaften? Leder du efter noget at lave sammen med din bedste ven, nu i har en aften sammen? Har du overvejet om i måske skulle tage et spil Stratego? Det lyder måske ikke utrolig spændende, man sidder trods alt ned og tænker i lang tid, men det er en sjov måde at udfordre hinanden. Ligesom så mange mennesker spiller skak, så er Stratego populær af samme årsager. Det er et spil, som kræver intelligens. Så nu kan du teste din modstanders intelligens. Og hvorfor ikke gøre det over nogle lækre snacks?

Stratego skal være hyggeligt, hvis ikke udfordrende

Stratego kan være et indviklet spil. Reglerne i Stratego er komplicerede på den gode måde. Alle brikkerne kan forskellige ting og de skaber forskellige kombinationer, afhængig af, hvilke man sætter sammen. Det er det, som gør det spændende og det er dette element, som skaber alt strategien man kan lave i spillet. For at kunne slå en brik ihjel, så skal din brik være af højere kraft, altså have et højere tal. På nær bomberne som dræber alle, men de kan derfor ikke bevæge sig, eller nummer 1, som er den eneste, der kan dræbe nummer 10. Og man kan ikke se hvilke brikker modstanderen har, før de kommer i kamp. Derfor ligger der en masse sjov i at forsøge at gætte, hvad modstanderne har på de forskellige felter.

Og når man så sætter sig ned og spiller Stratego, så er det en god ide at gøre det med en form for snacks. Fordi Stratego er et længere spil, så man kan godt blive sulten undervejs. Her kunne man lave nogle lækre pandekager – se her for opskrift. Pandekager er en dejlig snack at have, fordi den også mætter lidt. Så hvis det er til at holde sulten lidt hen, så fungerer pandekager!