Forside Elektronik Der lå mange telefoner under juletræet

Der lå mange telefoner under juletræet

1823
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Julen er efterhånden et fjernt minde. Med al den forberedelse, der er i den søde juletid, føles det som om den er væk hurtigere end med lynets hast, når først kalenderen runder d. 25. I år har mobiltelefoner været det helt store hit.

Sidste år lå der mange smartphones under juletræerne. Det skyldes blandt andet de store prisforskelle, der har været på de populære smartphones, samt den øgede fokus, der har været på, hvor mange penge, der egentlig er at spare på telefoner.

Især Samsung Galaxy S7 Edge er en telefon, der er billig, hvis du tænker dig lidt om, inden du køber den. Vælger du at købe den med seks måneders abonnement, vil der være penge at spare.

Det lader til, at der er mange, der har valgt at benytte sig af dette trick i december 2016. I hvert fald hvis man skal tro salgstallene hos de forskellige teleselskaber, der beretter om stigende kurver i december.

Er du selv på udkig efter billig telefon, så sammenlign priser og tilbud på telefoner. Det kan give dig et hurtigt overblik over, hvor du kan købe din nye telefon til den billigste pris.

Det kan i mange tilfælde betale sig, fordi det er muligt at presse prisen så meget ned, at det virker urealistisk højt, hvis du vælger at købe hos en af de forretninger eller teleselskaber, hvor priserne er højeset.

Så en opsang skal lyde herfra; husk altid at undersøge, hvor du kan få telefonen billigst, inden du vælger at smide penge efter den. Det kan ofte kun betale sig at gøre — og du bør desuden også kigge efter priser hos et teleselskab.

Teleselskaberne har nemlig ofte billigere priser, selvom du køber den med abonnement. Det sikrer nemlig dem en kunde, og derfor kan de godt tåle at betale lidt, for at du tegner et abonnement hos dem.