Forside Interiør Få den perfekte hud til julen

Få den perfekte hud til julen

2597
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Akne er noget de fleste kender til, uren hud kan dog hurtigt påvirke ens selvværd, og kan være irriterende og i nogle tilfælde endda smertefuldt. Vi ønsker alle en frisk og ren hud, med disse råd kan du komme et trin tættere på den perfekte hud, så du er klar til julefesten.

Invester i kvalitets sengetøj

Vi bruger lang tid i vores seng, derfor er det også vigtigt, at det vi ligger på er rent og god kvalitet. Køb puder og sengetøj på bedrenaetter.dk af naturlige fibre, der er svanemærket for at gavne din hud, sørg for at skiftesengetøj ofte. Pudebetrækket bør oftest, da det er tættest på dit ansigt, og derfor vil bakterier og olie fra dit hår, din hud og sved samles på budbetrækket og derefter havne i dit ansigt, hvilket resulterer i akne.

Rens huden

Gennem dagen danner din hud olie og skidt, dette vil sætte sig i dine porer. Undlader man at rense sin hud inden sengetid, efterlader man den udsat for bakterier og bumser. For at undgå dette bør man rense sin hud med en mild sæbe og en skintonic, for at alle makeuprester og skidt er væk. Skønhedssøvnen dækker kun, hvis huden har de rigtige forhold. Ved at indsætte et rensningsritual i din daglige rutine, sørger du for at indfører en vane, der er nem at opretholde. Vi børster også tænder hver dag, dette er en vane, vi har kreeret, og det nemt at begynde at vaske vores ansigt hver aften.

Husk fugtighedscremen

Især i vinterhalvåret er fugtighedscremen ekstra vigtig. Mange produkter til unge tørrer faktisk huden ud, så du skal ikke være bange for at din hud skal blive fedtet i det kolde vintervejr. Tør hud kan kreere sprækker og revner, der er det perfekte hjem for snavs og bakterier. Hvis du holder huden fugtigt, undgår du ekstra komplikationer og besværlige bumser.