Forside Bolig Forkæl boligen op til jul

Forkæl boligen op til jul

1662
0
DEL
Julegave

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vi er godt og vel halvvejs i december måned, og det betyder, at juleaften er lige om hjørnet. Måske har du allerede styr på alle julegaverne, eller måske er du typen, der klarer den sidste shopping den 23. Uanset hvornår du gør det, skal du huske, at boligen også skal forkæles op til jul. Her er et par tips til, hvordan du kan gøre det.

Udskift de gamle rør med nye

De fleste VVS rør trænger indimellem til en udskiftning, fordi de bruges flere gange om dagen hele året rundt. Det betyder, at de hurtigt kan stoppe til eller blive utætte med tiden. Det kan for eksempel resultere i en dryppende vandhane. Hvis det er tilfældet hjemme hos dig selv, kan du med fordel forkæle hjemmet med en julegave i form af nye VVS rør. Se udvalget her.

Pift indretningen op med farver

Det er kendetegnet for de skandinaviske hjem, at indretningen er præget af minimalisme. Det betyder blandt andet, at farven hvid bliver brugt flittigt, og vi undlader derfor at bruge for mange farver. Men hvis boligen skal forkæles op til jul, vil det være den helt perfekt julegave. Du kan for eksempel shine boligen op ved at male en væg i stuen. Du kan med fordel vælge en mørkere farve såsom matrosblå, når der kun er tale om en enkelt væg. Hvis du synes, at det er for stort et sats at tage, kan du sagtens nøjes med at købe nogle farverige pyntepuder til sofaen eller nogle flotte malerier. Det vil give samme effekt og få stuen til at live op.

Nyt inventar

Hvis du vil forkæle boligen med en gave, der kan ses, og som I desuden vil få meget ud af, kan du også købe et nyt spisebord eller finde nye, smarte stole til dit eksisterende spisebord. Hvis du ikke har planer om at skulle bruge så mange penge på nyt inventar, er der naturligvis også alternativet, hvor du selv bygger et plankebord.