Forside Generelt Forkæl dine ansatte til jul

Forkæl dine ansatte til jul

733
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Står du og mangler en måde, hvorpå du kan vise dine medarbejdere, at du sætter pris på al deres hårde arbejde i løbet af året? Så har vi den helt perfekte løsning for dig: firmajulegaven.

Firma julegaver er ikke et nyt fænomen. Det er en tendens, som bliver mere og mere populær år for år. Det er faktisk også sådan, at budgettet til gaverne bliver større år for år, fordi det virker. Det giver glade medarbejdere – og glade medarbejdere er mere motiverede, engagerede og produktive.

Gaverne varierer dog meget fra firma til firma. Nogle vælger én enkelt gave, så alle får den samme gave, imens andre vælger at lade de ansatte vælge deres egen gave.

Den traditionelle gavekurv

Når cheferne skal vælge en firmajulegave, der passer til alle medarbejdere, så vælger de igen og igen den traditionelle gavekurv – og det giver selvfølgelig også meget god mening. Jo flere forskellige medarbejdere, der findes i en virksomhed, jo sværere er det at finde en gave, der passer til alle – og i en gavekurv findes der noget for alle. Der er måske lidt lækker vin, chokolade og andre delikatesser, som de ansatte kan nyde med hele familien. Det er en fin gave, men dine ansatte vil helt sikkert sætte mere pris på en gave, de selv vælger.

Den moderne firmajulegave

I dag findes der flere muligheder for at lade medarbejderne vælge deres egen gave. En af de absolut bedste er firmagave-shop.dk, som tilbyder en nem og hurtig løsning for de travle chefer. Her skal chefen blot vælge et budget pr. gave og så får de ansatte hver især adgang til deres egen gaveshop, hvor de kan vælge lige præcis den gave, som de allerhelst vil have og denne gave bliver så sendt direkte hen på arbejdspladsen, hvor de ansatte så kan tage dem med hjem lige inden juleferien. På den måde får hver ansat lige præcis den gave, som de allerhelst vil have op til jul, og det gør alle glade – både cheferne og de ansatte. Det bidrager helt sikkert også til, at de ansatte kommer tilbage fra juleferien med fornyet energi og motivation – klar til at tage fat og løse nye problemstillinger.