Forside Generelt Gavekort til bilpleje

Gavekort til bilpleje

375
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Julegaven til ham eller hende med interesse for bil?

Ja – så kunne det være et gavekort til bilpleje. 

For: Selvom det sagtens kan lade sig gøre selv at pleje og vedligeholde bilen – så tager det tid og er altså svært at gøre det så godt som en professionel, der gør det hver dag. Så med et gavekort til bilpleje får du mere tid med familien, og slipper for den sure pligt at skulle sørge for at bilen står helt skarpt.

Hvad skal gavekortet gå til?

Du kan i princippet få gavekort til bilpleje fra nogle få hundrede kroner, hvor der kommer nogen ud og støvsuger din bil – eller det kan være de større og mere avancerede pakker – helt op til en keramisk coating.

Den avancerede med keramisk coating, indeholder en fuldstændig vask og polering af bilen, med efterfølgende lakforsegling, så bilen i praksis kommer til at fremstå som ny. På nogle punkter, formentlig bedre en ny – men har den nogle stenslag fra tidligere – vil de fortsat være der, medmindre der også bestilles opretning af lakken. 

Hvor skal du købe gavekortet henne?

Når du har besluttet dig for at købe et gavekort til bilpleje – bør du sikre dig at stedet hvor du vælger at købe dig gavekort har gode anmeldelser. Brug deres facebook side, Google og TrustPilot for at tilsikre at andre kunder er tilfredse med deres ydelser. 

Det kan være en god idé at sikre at stedet er certificeret til at lægge en keramisk coating. Du kan se en liste over certificerede keramisk coating installatører her>>

Ved at forhandleren er på denne certificerede liste, betyder det at han har modtaget konkret undervisning i påførsel af den keramiske lakforsegling, og dermed har modtaget undervisning efter producenten af coatingens vejledninger. Det giver dig en større garanti for korrekt arbejde, og ved eventuelle udfordringer er du bedre stillet, da du både kan gå til forhandleren og producenten, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer med den behandling du har modtaget. 

Hvad er fordelene ved keramisk coating?

Ved at give bilen en keramisk coating får du en lak, som der afskyer skidt og snavs effektivt. Det betyder at lakken nedenunder er godt beskyttet, og så betyder det at du fremadrettet får en væsentlig lettere vask af bilen, da skidt og snavs ikke sidder særligt godt fast på den glatte overflade, som en keramisk coating giver. Holdbarheden på en kearmisk lakforsegling kan variere fra produkt til produkt – men du kan regne med en holdbarhed på alt fra 1 til 5 år, afhængig af hvad du vælger. Tal med din lokale forhandler, hvor du også kan få tips til at vedligeholde lakken efter du har fået behandlingen, så du får mest mulig værdi for dine penge.