Forside Erotik Gaven du gir lidt senere

Gaven du gir lidt senere

1594
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

De fleste kan nok nikke genkendende til at man sidder i familien skød og hygger, når det er jul. Børnene får gaverne først, for at der falder lidt ro på, og ellers sidder man bare og hygger med at give gaver og nyder reaktionerne og de glade ansigter. Der er dog også nogle gaver, der egner sig bedre til at give i lidt mere intime omgivelser, og ikke foran svigermor og svigerfar.

Juletiden er udover at være højsæson for legetøj, parfume, gavekort, tøj osv også højsæson for lidt mere pikante gaver som frækt undertøj, sexlegetøj og lignende, og disse pakker foretrækker de fleste pakkes op i to-somhed og ikke mens svigermor sidder og drikker en kop kaffe og smider en god småkage. Der er trods alt ikke meget der er værre, end at skulle på skadestuen med en småkage, der sidder fast i luftvejene på grund af en overraskelse.

Hvert år kommer der masser af undersøgelser ud omkring vores indkøbsvaner i forbindelse med julen, og de seneste mange år, har salget af erotiske genstande steget og steget, og der bliver mere og mere udbredt at vi giver frække julegaver til vores partnere, og hvis man ikke skulle gøre det i hjerternes tid, er det da også svært at se, hvornår det skulle være mere passende.

Der er dog en kraftig tendens til at der er langt større sandsynlighed for at modtage sex legetøj eller lignende, hvis man er kvinde. Det er nemlig i langt højere grad noget mænd køber som gaver, end det er kvinder, der køber til deres mænd. Så det er altså ikke alle steder at ligestillingen er slået helt igennem.