Forside Generelt Giv din bedre halvdel et dansk kursus i julegave

Giv din bedre halvdel et dansk kursus i julegave

1157
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vi lever i et samfund, hvor vi aldrig har haft det nemmere ved at rejse rundt i verden, end vi har i dag, og dette udnytter vi os af i høj grad. Mange danskere har en tradition, hvor de rejser til udlandet minimum en gang om året i forbindelse med en ferie, imens andre vælger at opholde sig i udlandet i længere perioder. Dette resulterer i, at mange danskere finder deres partnere i udlandet, hvorefter de flytter til Danmark sammen. I denne sammenhæng kan der dog opstår problemer med den sproglige barriere, da den bedre halvdel ikke har de danskkundskaber der skal til for at fungere 100% i det danske samfund. Selvom begge parter snakker flydende engelsk, så vil det være bedst for alle, hvis den nytilkomne person vælger at lære dansk. I denne sammenhæng vil det være den perfekte julegave, så han eller hun kan begå sig bedre i det danske landskab. Learn Danish free her.

Alle taler ikke engelsk i Danmark

Selvom Danmark er blandt de lande i verden hvor befolkningen taler bedst engelsk, så er det trods alt ikke alle danskere som kan tale dansk. Det kan derfor godt blive besværlig, hvis man kommer til at stå i en situation, hvor man har behov for hjælp.

Det vil være nemmere at sætte et eksempel for fremtidige børn

Når man gifter sig hvor kun den ene i parret kan tale dansk, så kan det blive problematisk, hvis parret en dag skal have børn. På den måde vil vedkommende som ikke taler dansk måske komme til at føle sig udenfor, hvis børnenes primære sprog kommer til at være dansk.

Lær hinandens sprog

Når den nydanske person i forholdet har lært at tale dansk, vil det kunne være sjovt, hvis danskeren i forholdet sætter sig for at lære sin partners sprog. På den måde har begge parter ofret sig for at komme til at lære en del af hinandens kultur.