Forside Generelt Giv dine børn nogle gode oplevelser hjemme

Giv dine børn nogle gode oplevelser hjemme

332
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Årene 2020 og 2021 har været svære år, som på mange måder har gjort ferie mulighederne usikre pga. Corona pandemien. Derfor kan det være en rigtigt god idé, at gøre noget særligt ud af, at børnene kan få nogle gode oplevelser, når de er hjemme.

Børnevenlig have med badebassin og andet legetøj

Man kan gøre meget for at gøre haven børnevenlig. Man kan f.eks. indrette haven med et badebassin, så de kan få en masse sjove oplevelser sammen, når det er godt vejr. Badebassinet giver mulighed for mange sjove timer udendørs. Man kan også indrette haven med bl.a. gynger, forhindringsbaner og sanseområder. På den måde får man skabt en have, hvor børnene kan stimuleres og vække deres sanser, samtidigt med at de har det sjovt.

Giv dine børn mulighed for at være aktive

Det behøves ikke kun være i haven, at børnene kan være aktive. De kan f.eks. også være aktive omkring huset. F.eks. kan man købe rulleskøjter, som de kan bruge på gaden. Man kan købe forskellige slags rulleskøjter, men for de større børn vil inliners klart være de sejeste. De kræver, at man kan holde lidt mere balance end dem med 4 hjul, hvor de sidder 2 og 2 over for hinanden, men når man kan mestre dem, kan man også få mere sjov og løbe endnu hurtigere end ellers.

Sørg for gode oplevelser sammen som familie

Man kan også lave forskellige former for aktiviteter sammen som familie. Det kan f.eks. være i form af forskellige brætspil, som findes i mange variationer. Der findes mange brætspil der særligt egner sig til børn eller familier. Man kan også lave kreative ting sammen såsom at tegne, male eller puste æg til påske. Mulighederne er mange, og det handler bare om at prioritere tiden med sine børn. Det vil de klart værdsætte.