Forside Generelt Giv en billet til en af sommerens fester

Giv en billet til en af sommerens fester

1612
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Julenaften er ved at være her, og hvis du har glemt at købe en gave, så får du her en rigtig god idé til, hvad du kan give i gave. Den egner sig muligvis bedst til det yngre segment — og dog alligevel ikke helt. Det er selvfølgelig en billet til én af de mange sommerfester og festivaler, vi her tænker på. Selvom du nok havde gættet det ved at kigge på overskriften.

Den behøver nemlig ikke udelukkende at henvende sig til det yngre publikum. Der findes også festivaler, der henvender sig til folk, der ikke længere er unge. Eksempelvis Heartland Festival, der blev startet op sidste år, og fik stor succes med det.

Heartland Festival: Heartland Festival er en festival, hvor der sættes fokus på kunst, musik, mad og taler, og det er altså ikke en festival, som vi kender den; hvor det handler om at drikke hjernen ud og være til koncerter. Det handler i stedet om at nyde musikken, talerne, den gode mad og flotte kunst — og generelt suge alle de mange indtryk til sig.

Roskilde Festival: De fleste er bekendte med Nordeuropas største festival, Roskilde Festival, som vi har fornøjelsen af at huse for 47. gang til sommer. Denne festival egner sig mest til det yngre publikum, men der er også tradition for, at der hvert år hyres mindst ét godt, gammelt navn til at spille på festivalen. Vi har blandt andre haft fornøjelsen af Bob Dylan, Rolling Stones og Bruce Springsteen de seneste par år.

Northside: Den aarhusianske festival Northside har efterhånden et par år på bagen, men er kendt for efterhånden at have opbygget et massive og eksklusivt musikprogram, der ikke skuffer. Egner sig både til unge og ældre, men musikken henvender sig nok mest til det yngre publikum.