Forside Elektronik Giv en mobil i julegave

Giv en mobil i julegave

1772
0
DEL
teleprisguide.dk
teleprisguide.dk

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Om en uge hedder det første december og julen begynder for alvor. På mange unge menneskers ønskeseddel står den nye iPhone 7 øverst på listen. Det er dog en ret dyr julegave, så mange laver en aftale om at man selv spæde lidt til den dyre gave. I dag tilbyder mange store teleselskaber at man kan afbetale på telefonen, uden nogle former for renter eller gebyr. Men pas på når du skal købe en telefon med abonnement. Læs med her hvorfor.

Det handler ikke kun om at finde billig mobiltelefoni, men om hvad totalprisen på telefonen er efter endt bindingsperiode. Mange har kun fokus på hvad de får i abonnementet, og ønsker ikke at købe et abonnement, som overstiger deres forbrug. Men i mange tilfælde kan det altså være en stor fordel at købe telefonen ved en af de større selskaber, da de ofte giver en stor rabat, når der samtidig tegnes et mobilabonnement. Jo højere mobilabonnement du tegner, jo mere tilskud er der til mobiltelefonen. F.eks ved Telenor koster telefonen 5.899 kr. uden abonnement. Hvis du vælger et abonnement hvor du får fri tale og sms, 20 GB data og forbrug i udlandet, koster det 199 kr. pr. måned i 6 måneder. Dertil får du så 859 kr i rabat på telefonen. Hvis du derimod vælger et abonnement der koster 249 kr. pr. måned er rabatten 1.339 kr på telefonen. Du betaler 300 kr. mere i abonnement over 6 måneder, men til gengæld får 480 kr i rabat på telefonen. Det vil absolute ikke give nogen mening at vælge det “billige” abonnement i 6 måneder, da tilskuddet til telefonen er så meget mindre. Med abonnementet i til 249 kr. pr. måned, er alle de samme features, som det billigere, men til gengæld 20 GB data mere.

Der findes en masse forbehold der skal tage når der skal købes ny mobiltelefon. Det handler om at shoppe lidt rundt ved de forskellige selskaber og se hvad de kan tilbyde.