Forside Elektronik Gode gaver til dem, du holder af

Gode gaver til dem, du holder af

1806
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der findes med garanti mange mennesker, du holder af. Nogle af dem skal have en gave til jul. Er du i tvivl om, hvad du skal give? Så får du her et par forslag, som du kan læne dig op ad, hvis du synes, at du mangler lidt inspiration til dine julegaver.

En e-cigaret

Kender du en ryger, du godt kunne tænke dig stoppede med at ryge? Så kan det være en rigtig fin måde at stoppe på, og derfor kan det være en rigtig god idé at give sådan en. Den er let at dampe på, og du kan eventuel give noget e-væske med ovenikøbet. Du finder e-væske her og e-cigaretter her.

En PlayStation

Det kan være en rigtig god idé at købe en PlayStation, hvis du kender en, der godt kan lide at spille på spillekonsol – og som tilmed ger fan af Sonys konsoller. Hvis du kender en rigtig gamer, så find en billig PlayStation 4 i en af landets tilbudsaviser.

Alternativt kan de ofte findes billigt på Gul & Gratis eller i Den Blå Avis. Det kan du jo finde ud af. Hvis det er en person, der bare ikke kan klare tanken om en brugt spillekonsol, så er det en rigtig dårlig idé at købe sådan en til ham. Så må du hellere finde på noget andet.

En biograf-tur

Kender du en, som bare er vild med film? En, der slet ikke kan lade være med at se den nyeste Spiderman, når der kommer sådan en? Jamen, så skal du da give ham et gavekort til en tur i biografen. Eventuelt med dig som ledsager. Det kunne da være rigtig hyggeligt.

Måske kunne I lige slå et smut forbi Jensens Bøfhus inden? Det ville da være så fantastisk, og der er garanti for, at det nok skal blive helt fantastisk.julegave

EFTERLAD ET SVAR