Forside Elektronik Gode julegaver, med stor besparelse

Gode julegaver, med stor besparelse

1570
0
DEL
priser mobilabonnement
priser mobilabonnement

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

En god idé til at få lidt flere penge til julegaverne i år er at få tjekket familiens mobilabonnementer igennem. Her kan være mange penge at hente. Flere undersøgelser viser at en familie på 5 personer kan i gennemsnittet spare op mod 10.000 kr. årligt, på telefoni og bredbånd. Mange teleselskaber tilbyder familiepakker og giver en del rabat når tingene samles ved de forskellige selskaber. Læs med her og find ud hvordan.

Billigt mobilabonnement til hele familien, ja sådan lyder en reklame ofte. Men hvad er billigt og hvad kan selskaberne tilbyde når op til 5 abonnementer samles ved et selskab. Telenors Fri+ familie er nok det mest atteraktive mobilabonnement på markedet i øjeblikket. Abonnementet indeholder fri tale, 5gb data og fri sms/mms + musik. OVeni købet er der en lang række fordele som f.eks.  1TB lagerplads i Skyen, licenser til microsoft office pakken. Abonnementet ved telenor koster 179 for det første, og derefter falder prisen helt ned til 79 kr. pr måned. Når flere abonnementer er samlet, er der også mulighed for at få en del rabat på bredbåndet i hjemmet, og der er mobilforsikring på familiens telefoner, som betyder at telefonerne bliver erstattet hvis uheldet skulle være ude.

Mbilselskabet 3 tilbyder også familiepakker, som har inkluderet en lang række features. Selskabet tilbyder deres populære feature som de kalder 3likehome, som giver mulighed for at benytte telefonen i en lang række lande, lige præcist som vi bruger den her hjemme. Tjeneste er blever utrolig populær og mange foretrækker 3 som teleselskab alene af den grund. 3likehome kan fåes helt ned til 130 kr. pr. måned, og oven i købet giver abonnementet mulighed for at købe en ny mobiltelefon med en god rabat.

Hvis du vil have lidt ekstra penge til julegaverne i år, er det altså en god idé at få tjekket priserne igennem ved en af de nævnte selskaber og lade dem kommet med et bud på hvad de kan spare jeres familie for.