Forside Børn Gode tips til adventskalender

Gode tips til adventskalender

1042
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Julen er meget mere end juleaften, og den 24. december er da heller ikke den eneste dag, hvor der skal uddeles gaver. I hvert fald er der mange der har pakkekalender og enten giver små gaver hver dag eller adventspakker, hvilket både hænger sammen med budgettet og alderen på børnene.

Når de er helt små forstår de ikke så meget konceptet omkring gaver, og snakker nok heller ikke så meget om det i dagplejen, og der er det mere for forældrenes skyld, der gerne vil se glæden i barnets øjne, end det reelt er for barnet. Men så snart man bliver forældre finder man også hurtigt ud af, at der ikke findes noget der er bedre end ens barns begejstring.

Vælger man en pakkekalender med gaver hver dag, bliver det for det første et større hyr at skulle finde gaver til alle dage. For det andet bliver det dyrt at skulle købe 24 gaver udover de store juleaften. For det tredje bliver barnet måske en smule mættet efter en uge, og så er glæden ikke så stor ved gaverne længere, som hvis der går noget tid imellem. Derfor er der også mange der vælger løsningen med en ugentlig gave.

Vi har her samlet nogle gode råd til hvordan du laver en god adventskalender for dine børn.

Køb en julesok til gaver

Der er hyggeligt at have en sok hængende til gaver, så de kære små kan se, at der er fyld i.Denne er fra Liewood og fundet på Naturebaby. På den måde kan de også gå og se frem til at sokken kommer til at bule med en gave.

skaermbillede-2016-11-23-kl-15-04-09

Køb gaverne i god tid

Der er ikke noget værre end at skulle stresse rundt i sidste øjeblik, det er sjældent der, man finder de bedste gaver. Planlæg dine indkøb bedre og gør dem i god tid.

Vælg rækkefølge gaver med omhu

Det kan være lidt af en udfordring at vælge den rigtige rækkefølge at give gaverne, alt efter hvor gammelt dit barn er. Hvis du starter med en stor gave, kan barnet eksempelvis hurtigt komme til at forvente, at der er noget lige så stort næste gang.