Forside Generelt Til ham/hende som desværre har alt

Til ham/hende som desværre har alt

1389
0
DEL
gaven til han der har alt

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vi er nok allesamme stødt på problemet med at finde på en gave til en vi kender. og et bliver ikke lettere af, hvis det er en af den slags som “har alt”. Det er tit de velhavende venner eller ældre familiemedlemmer, som ikke syntes de mangler noget.
Der er mange klassikere som “altid er gode som gaver”: Vin, chokolade og blomster, men det lugter ofte bare af “den nemme løsning” og det er ikke fedt at få det prædikat.

Hvis man gerne vil ud i noget mere personligt, bliver man nok nødt til at regne med at investerer noget tid i at finde gaven som alligevel rammer plet. Det er jo ofte det at man har brugt tid som folk bliver glade for. Selvom vedkommende, måske bytter gaven (det håber vi selvfølgelig ikke på), så vil han/hun garanteret sætte stor pris på at du har gjort dig umage med at gå på jagt efter noget personligt eller unikt.

På jagt efter det unikke personlige

Hvad kan vi så bruge disse oplysniger til? Tja, vi må altså på jagt i kategorien af personlig, unikke gaver, hvad det så end er.

Brug tid på at noter hvad der er er af specielle ting i vedkommendes hjem. Går han/hun f.eks. op i lækre møbler eller måske lækkre lamper i dansk design så kan du f.eks. gå på opdagelse her

Du kan også tænker over vedkommendes interesser: Det kan være en hobby eller måske bare noget vedkommende nyder at foretager sig (Biograf, Teater…) her kan man godt tage en kedelig fribillet et skrift videre, ved at give billetter til en helt bestemt forestillige. Det viser igen at du har brugt tid på gaven.

ER dut budget meget begrænset, så give “en hjælpende hånd” i gave. Du kan f.eks. komme og hjælpe med at fælde et træ, hvis du er den handige type, eller bare lave mad til vedkommende og hans/hendes venner, hvis det er mere dig. Find noget du er god til og giv det som gave.