Forside Tøj Har du klaret årets juleshopping?

Har du klaret årets juleshopping?

57
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis ikke, har du nok brug for lidt inspiration inden du smutter ned i centeret og går forvirret rundt eller får bestilt en masse gaver der egentlig ser ret bekendte ud, fordi du gav det samme sidste år.

Til ham

Hvis du er på gavebasis med en kødelsker (hvilket inkluderer ret mange allerede), har du allerede dér en masse at basere årets julegave på: en vin (som Cabernet Sauvignon eller Merlot) af god kvalitet går til det meste oksekød, men hvis han ikke er så meget til vin, kan du give ham en god varieret blanding af spændende specialøl. Ønsker du at give ham noget der kan bruges hver dag, kan du købe et par gode sutsko eller en badekåbe til de kommende kolde måneder, der med garanti kommer til at blive værdsat. Hvis han har eget firma eller bare er lidt til den kolde side kan han blive glad for en id jakke (hvor et firmalogo kan printes på) der tager det meste af den hårde vind og giver et ekstra beskyttende lag under vinterjakken eller kan bæres i bilen på vej til arbejde.

Til hende

Smykker og toiletartikler er altid klassikere, men hvis du vil gå lidt ud over det sædvanlige kan du snuse dig frem til hendes yndlingskunstner og give en kunstplakat af rigtig god kvalitet eller en lang bog til den resterende del af juleferien. En hjemmelavet gaveæske med te, økologisk honning, krus og småkager, kommer til at føles som at få hygge i en boks – hér kan du kan også tilføje et par uldsokker eller et fint tæppe til sofaen. Hvis du savner hendes gode selskab, kan du give en dagstur med cafébesøg, oplevelser og måske en biograftur. Hun vil nok også blive glad for et par koncertbilletter eller en ny bilradio, så køreturen bliver lettere at fordøje.

God juleshopping!