Forside Bolig Husker du også at købe julegave til boligen?

Husker du også at købe julegave til boligen?

1514
0
DEL
gelænder i julegave

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er højest sandsynligt de færreste, der tænker over det. Men boligen skal da ikke snydes for forkælelse, når alle andre nyder godt af det i julen. Her er et par tips til, hvordan du løser det problem.

Forkæl boligen med et nyt gelænder til trappen

Hvis du bor i et 2-plans hus, har du uden tvivl en trappe, der forbinder de to etager. Men har du et gelænder, der hjælper dig selv og ungerne med at holde balancen, så I ikke kommer til skade? Hvis I ikke har det, er det den oplagte julegaveidé til boligen. Det kan også være, at I allerede har et gelænder, som måske blot trænger til at blive skiftet ud med et nyt. Du kan finde forskellige modeller her.

Gør-det-selv projekter

Hvis du holder af at kaste dig ud i nye projekter, hvor du skal skabe eller bygge noget, er det altid en god idé med et gør-det-selv projekt. Mulighederne er mange, og du kan blot vælge et projekt, der passer til dit niveau. Måske er du en dygtig maler, og så vil det være oplagt at lave et par fine malerier til boligen. Det kan også være, at du er ferm med hænderne og har lyst til at kaste dig ud i at bygge et nyt skrive- eller spisebord. Du kan finde træet i din lokale trælasthandel, og så kræver det blot et par skruer, noget sandpapir og lidt tålmodighed.

Interiør til hjemmet

En julegave til boligen kan sagtens bestå i noget lækkert interiør. De små detaljer betyder meget mere, end vi regner med, og det behøver derfor ikke at koste en bondegård. Måske tænker du, at boligen trænger til at blive piftet lidt op. Det problem kan du nemt løse ved at købe nogle farverige puder til sofaen, et lækkert tæppe eller nogle nye lamper.