Forside Generelt Hvor kan du skyde henne i Danmark?

Hvor kan du skyde henne i Danmark?

824
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

I Danmark har vi nogle meget stramme regler og love omkring vores våben og det har stor indflydelse på, hvor det er henne i landet, du gerne må skyde med dine våben. Det skal jo helst gerne være så sikkert for os alle som muligt.

Gode skydebaner i Danmark

Der findes forskellige skydebaner i Danmark, hvor du gerne må tage hen og skyde med dine våben. Nogle gange har du kun brug for lige at bestille plads i god tid og betale for den tid du benytter.

Du skal ofte bestille plads i forvejen, fordi der er andre end dig der også gerne vil benytte skydebaner i Danmark til at skyde med deres våben. Men alt efter hvorhenne du befinder dig i landet, behøver det ikke at være så svært at få en plads.

Kig dig godt om efter nogle gode skydebaner i Danmark i nærheden af dig, så du altid ved, hvor du skal tage hen for lige at få øvet dig lidt – eller brændt noget energi af.

Er det jagtsæson?

Nogle enkelte steder rundt omkring i landet må man godt skyde ude i naturen til jagtbrug når det er jagtsæson. Hvis du gerne vil prøve kræfter med at skyde efter levende vildt, kan det derfor være en god ide at overveje at prøve dette også.

At kunne skyde på skydebaner i Danmark kan være meget godt til træning uden for jagtsæson, og når man stadig er nybegynder. Men jo bedre man bliver, jo mere en udfordring vil man også gerne have.

Prøv derfor at finde de helt særlige områder rundt omkring i landet, hvor du gerne må skyde efter vildt. Og vær samtidig sikker på at du kun skyder i disse områder, når det er jagtsæson. Ellers kan du risikere at få en bøde.