Forside Pleje Juleaften er en aften med gaveræs – Ikke maveræs

Juleaften er en aften med gaveræs – Ikke maveræs

1512
0
DEL
afføringsmiddel

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Alle ved at juleaften, er en aften fyldt med hygge, gaver og en masse mad. Mange ser specielt frem til gaveræset, hvor alle julegaverne bliver delt ud. Der kan dog også opstå maveræs, da mange kommer til at overspise, og kan ende med at få det meget dårligt.

Folk er endt på hospitalet

Inden for de seneste par år har der sågar været folk, som er endt på hospitalet, fordi de har overspist. Det er aldrig godt at overspise, da det kan stoppe hele systemet i maven. En måde hvorpå at undgå overspisning er ved at spise stille og rolig og ikke at proppe sig alt for meget, hvis man gerne vil undgå en tur på hospitalet. Juleaften skal være en hyggelig aften i familiens selskab, det vil derfor være ærgerligt, hvis man kommer til at overspise.

Der findes løsninger

Hvis man er kommet til at overspise juleaften findes der løsninger, som du selv kan prøve. Hvis maven er gået helt i stå, og du ikke kan komme af med afføring, kan du prøve med noget afføringsmiddel. Afføringsmiddel giver en hurtig effekt, og du vil mærke den med det samme. En anden løsning kunne være at drikke lidt væske, da det kan være med til at sætte gang i maven. Væsken kan både være vand eller cola, da mange har oplevet en positiv effekt ved disse to former for væske.

Juleaften er kun en gang om året

Da juleaften kun er en gang om året, er det vigtigt, at man er tilstede. Det kan man ikke være, hvis man skal gå frem og tilbage fra toilettet. Sørg derfor at spise en hvis mængde så du ikke får ondt i maven, da det vil være ærgerligt for hele familien. Hvis der er mulighed for det, kan du eventuelt få nået af julemaden med hjem, så du også kan spise videre første juledag.