Forside Bolig Julegaven til have og terrasse

Julegaven til have og terrasse

967
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er nok de færreste, der tænker på havemøbler midt i december. Men hvorfor egentlig ikke? En skønne dag titter forårssolen frem, og du får lyst til at nyde din kaffe på terrassen. Og ganske naturligt er det først her, man kommer i tanker om, at man faktisk har brug for nogle nye havemøbler til at slænge sig i.

Find havemøbler til billige penge

Ikke desto mindre er det netop nu, at du kan finde havemøbler til gode udsalgspriser. Hvis du ligesom de fleste andre (voksne mennesker) har svært ved at finde på ønsker til julens ønskeseddel, så er det oplagt at tænke lidt ud af boksen og skrive et loungesæt, cafésæt eller havebænk på ønskesedlen. Det er også sjovere for din familie at give dig gaver med lidt perspektiv frem for de sædvanlige strømper og underbukser.

Møblér dit udeområde med havemøbler

Ligesom dit hjem kan du møblere din have og dit udeområde med bænke og borde til forskellige udendørs hyggestunder. Morgenkaffen skal selvfølgelig nydes i en plet solskin – lige der hvor morgensolen rammer først. Her kan du fx placere et lille cafésæt med et rundt bord og to stole. Hvis I er flere, der mødes om ‘frokost i det grønne’, så skal du kigge på et havemøbelsæt. De fås i flere forskellige designs. Materialerne er fx træ, plast og det populære nonwood. Nonwood ligner sortmalet træ, men skal ikke vedligeholdes. Du kan se et stort udvalg af forskellige havemøbler lige her.

Møbler til afslapning på terrassen

Som prikken over i’et bør du også udstyre din have og din terrasse med møbler, du og familien kan slappe af i. Solvogne og solstole er uundværlige til den stille stund alene. I en solvogn kan du snuppe en middagslur eller læse en god bog. Og solvognen kan nemt flyttes rundt i haven, alt efter sol og skygge. Til afslappede stunder med familie og venner er et loungesæt helt perfekt. Her sidder man blødt i sofaer og stole med store puder og hynder, som indbyder til lange, lyse sommeraftener på terrassen.