Forside Generelt Julegaven til manden der intet ønsker sig

Julegaven til manden der intet ønsker sig

1142
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vi kender alle sammen en der falder ind i denne her kategori, eller er du måske selv ham der gør det hvert år: skriver at man ikke ønsker sig noget til jul, udover måske lige den klassiske ”et par søde børn” eller ”fred i verden”. Hvis du selv er ham eller hvis du kender ham, så kommer vi her med gode forslag til hvad du alligevel kan skrive på din ønskeseddel eller hvad du bare skal give ham i gave. Vi har prøvet at favne så bredt som muligt for at kunne ramme alle typer mænd der ville skrive det.

En lækker skjorte

Alle mænd er nødsaget til at trække i en skjorte en gang i mellem. Hvad end det er til et forretningsmøde, en fødselsdag, en konfirmation eller noget lignende så skal de klæde sig lidt pænt en gang i mellem. Derfor kan du aldrig gå helt galt i byen med en flot skjorte i god kvalitet som han kan blive glad for i mange år. Hvis du vil være sikker på at den kan holde i mange år angående stilen også, så kan det være en god idé at gå efter de klassiske farver som hvid, lyseblå eller mørkeblå. Er manden lidt mere sprudlende og frembrusende kan et lækkert mønstret tema også gøre det

Udstyr til bilen

Mange mænd elsker deres biler rigtig højt, og derfor kan du helt sikkert finde noget han mangler til sin bil. Det behøves ikke at være noget stort, men måske bare lige noget der gør køreturen lidt sjovere eller lidt mere bekvem.

Udstyr til hans træning

Hvis manden går meget på i sin træning, kan det være en god idé at købe lidt han kan bruge dertil. Hvad end det er noget nyt lækkert træningstøj eller det er kosttilskud, så som proteinpulver eller weight gainer han kan bruge til at booste sin træning vil han sikkert blive glad for det uanset hvad