Forside Oplevelser Julegaven til adrenalinjunkien

Julegaven til adrenalinjunkien

1023
0
DEL
Vandring i bjerge

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Nu har vi endelig sneget os ind i november, og selvom butikkerne for længst i gang med julekalendere, juleslik og julepynt, så er det først nu det for os danskere begynder at være acceptabelt at snakke om julen. November er måneden hvor sæsonen for julefrokoster så småt begynder, og vi begynder at tænke over, hvad vi egentlig ønsker os til jul. For mange er det helt normale, stille og rolige ønsker, vi får via en sms eller en lap papir. Og så er der friluftsnørden og adrenalinjunkien. De ønsker man får fra dem er ikke bare ting, man kan gå ned og hente i tøjeksperten eller Elgiganten. Men hvis han eller hun ikke når at aflevere en ønskeseddel, findes der herunder tre gode idéer til adrenalinjunkien.

Slidstærkt tøj til bjergbestigning

Der findes desværre ikke mange bjerge her i Danmark, og dem der findes, er umiddelbart ikke værd at bestige. Men bare fordi vores natur er lidt mangelfuld, skal det jo ikke holde folk fra at tage ud og bestige klipper og bjerge. Man kan derfor sagtens give slidstærkt tøj som er designet til bjergbestigning i gave, da dette vil gøre enhver adrenalinjunkie glad. Køb fx slidstærkt tøj fra Tierra.

Faldskærmsudspring eller bungee jump   

Den ultimative adrenalinjunkie vil altid blive glad for en oplevelse i gave, da det jo er oplevelser, de lever for. I Danmark er der flere steder, hvor man kan opleve de to helt store klassiker, når det kommer til vilde oplevelser. Både et faldskærmsudspring og et bungee jump vil falde i rigtig god jord hos en ægte adrenalinjunkie

Go-pro kamera til dokumentation

I dagens Danmark er det meget vigtigt at kunne dokumentere ting. Folk ligger dagligt billeder på instagram af deres mad, og folk vil næsten hellere filme koncerten, end de vil se den. Det er dog noget lidt andet med go-pro kameraer, da man på den måde fanger de vilde oplevelser fra et førstepersonsperspektiv, hvilket kan skabe utroligt smukke videoer.