Forside Generelt Julegaver til de allermindste

Julegaver til de allermindste

499
0
DEL
Julegaven til de mindste

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Ho, ho, ho! Der er ingen gladere tid at være en baby i end i julen – og selvfølgelig er det op til dig at sørge for at du vælger babyjulegave, der gør denne festlige højtid  mindeværdig for de mindste. Hvis du leder efter nogle babygave ideer – måske endda gaver til spædbørn – tror jeg, vi alle godt ved at babyer ikke vil have noget og i virkeligheden slet ikke mangler noget. De vil nok allerhelst bare have søvn, mad og kærlighed, men alt dette får de jo forhåbentligt i forvejen, så er der simpelthen ikke noget som de virkelig har brug for?

Selvfølgelig er der det!!!  Julen jo den højtid som er børnenes fest også de allermindste, så alle skal have noget også selvom man kun er ganske få måneder gammel.

Listen til babygaver!

Så jeg har sat min egen liste sammen med gode gaver til børn under et år.  Det var lidt vanskeligt, fordi at købe gave til et spædbarn er meget forskelligt fra at købe til en 10 måneder gammel, men jeg forsøgte at gøre det ret generelt J

Her er mine kriterier for forskellige baby gave ideer:

  1. Gaver, der har stor legeværdi – så det ikke er kedeligt ved middagstid

(Det kan f.eks. være en god rangle med en masse dimser og dutter som glimter og lyser)

  1. Gaver, der har et langt legeliv og pædaggiske elementer, så du får mest for dine penge.

(Det kan f.eks. være et klassisk aktivitetscenter/babygym)

  1. Gaver, der får gode anmeldelser fra en række kilder

(”Tænk” laver mange tests af babylegetøj og der er massere af babyfora på de sociale medier, hvor man kan kigge med hvad andre mødre anbefler og køber i år.)

  1. Gaver, som forældrene bliver så glade for at du slet ikke behøver tænker på de tre andre kriterier. (Det kan f.eks. være en sikker autostol)