Forside Elektronik Julegaver til den kræsne mand

Julegaver til den kræsne mand

2061
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

At finde en julegave til en mand kan ofte være lidt af en udfordring, især hvis denne mand er godt over 30 år. De fleste mænd når til et punkt i deres liv, hvor de ikke mangler noget, og så er det det begynder, at være svært at finde gaver til dem. Det er også her at begrebet: “Gaven til manden der har alt” kommer i spil.

Der er ingen, eller i hvert fald meget få mænd, der rent faktisk har alt, så som regel er det bare et spørgsmål, om at man skal finde noget, de ikke vidste de havde brug for, hvilket også er mere overraskende.

Vi har har fundet fire gode bud på gaver til manden der har alt, eller i hvert fald ikke ved hvad han skal ønske sig. Alle gaverne er i den høje ende, så det er til dig, der har et højt julegavebudget og kigger mere på gaven end på prisen af den. Vi har fundet lidt inspiration på Livingoodies.dk

BeoPlay

Danske Bang & Olufsen har lavet en helt fantastisk højtaler, der er perfekt til skovturen, rejsen eller bare til hjemmet. Det er en designmæssig perle, der vil pynte i de fleste hjem, og da lyden samtidig er i top, er det nok de færreste, der ikke ville sætte pris på at få sådan en i gave. Prisen ligger på omkring 2000 kroner.

skaermbillede-2016-11-25-kl-13-12-37

Rødvin

Der er mange mænd, der sætter pris på et godt glas rødvin, så køb en god vin til ham, men køb en der har lidt historie, eller skiller sig lidt ud. Du kan altid spørge om hjælp i din lokale vinhandel, hvor de som regel gerne vil hjælpe dig.

Du kan eventuel gå efter en rødvin med mange Parker point (over 95), da det som regel er et tegn på kvalitet.

bottle-933086_960_720

Giv en middag

Noget man ikke kan få for meget af, er gode madoplevelser. Køb et gavekort til en middag på en god restaurant. Hvis budgettet er til det, er det naturligvis sjovt at vælge en Michelin restaurant hvilket vil efterlade et større indtryk, end et besøg på en “almindelig” restaurant vil.

restaurant-449952_960_720

Giv en bog

Hvem elsker ikke en god bog? Der er naturligvis nogen der læser mere end andre. Langt de fleste mænd vil dog sætte pris på en god bog. Hvis du er i tvivl om, hvilken type bøger han er til, så vælg det sikre kort og tag en biografi over en af historiens store mennesker. Det er ofte et sikkert hit hos den kræsne mand. Du kan se hvad der hitter inden for bøger lige nu her. 

book-707388_640