Forside Elektronik Julegaver til ham — Hvad skal du forære din kæreste?

Julegaver til ham — Hvad skal du forære din kæreste?

1624
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Julen er hjerternes fest. Det er i høj grad også butikkernes fest, for der skal købes julegaver til alle familiemedlemmer. Eller dem, der er berettiget til én i hvert fald. I mange familier aftaler de voksne nemlig, at de ikke skal give hinanden gaver.

Der er dog altid én, der skal have en gave; manden i dit liv. Men hvad skal du egentlig give ham? Ofte kan det være svært at finde en god gave til din kæreste. Du kan selvfølgelig spørge ham, hvad han ønsker sig, men ofte skal man lægge hjernen i blød for at finde en gave, der virkelig fejer benene væk under ham. Her får du et par forslag til, hvad du skal give din kæreste, hvis du virkelig vil imponere ham.

Hotelophold

Et hotelophold er en romantisk gestus — og det er altså ikke kun kvinder, der bliver glade for at få en romantisk weekend i gave. Du skal nok ikke bestille et spaophold, men en weekendtur til Berlin, London eller en anden stor, europæisk metropol, hvor tiden ikke står helt stille. Giv dette til den eventyrlystne kæreste.

Whisky og whiskyglas 

Man får hår på brystet af at drikke whisky. Derfor kan du passende give din kæreste en god whisky og et par flotte whiskyglas, så han kan nyde den med stil sammen med gutterne. Eksempelvis Normann CPH Whisky Glasses, som blandt andet fås hos Livingshop.dk. En god gave, som ikke er alt for dyr. Til den kvalitetsbevidste mand, der kan lide at hygge med vennerne.

En transportabel højttaler

De fleste mænd er glade for musik. De trådløse højttalere er efterånden blevet så gode, at de nemt kan erstatte et almindeligt anlæg. Fordelen er så, at de kan tages med udenfor, og derfor er den en fantastisk gadget i sommermånederne, hvor det er lidt mere tiltalende at være ude under åben himmel. Brug højttaleren til at forsøde tilværelsen.