Forside Børn Julegaverne – så er det nu

Julegaverne – så er det nu

1595
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vi har nu bevæget os ind i den sidste uge inden jul, hvilket betyder at for nogen, begynder desperationen så småt at melde sin ankomst, da der stadig lige mangler de sidste gaver, og der endnu ikke er styr på gåsen, anden, flæskestegen, kalkunen eller hvad der nu skal serveres til juleaften.

Hvis du skal handle online er det også så småt ved at være sidste chance, hvis du skal være sikker på at nå at modtage den inden på fredag, hvor det er absolut sidste chance for at modtage pakker, hvis de skal nå at komme under træet.

Den fornuftige giver har naturligvis for længst fået styr på alle gaverne, men vi er også mange, der udskyder det til sidste øjeblik, og først får styr på det, lige inden det er absolut sidste udkast. Vi har her samlet en lille oversigt over gode gaveideer til forskellige typer af modtagere. Det er nogle der kan bruges til næsten alle, og derfor er sikre hits i langt de fleste tilfælde.

Til barnet

Legetøj hitter altid, det er noget der bringer glæde med det samme, og noget der kan bruges med det samme. Det kan være svært at finde det rigtige legetøj, især hvis man ikke lige har en detaljeret ønskeliste at gå ud fra. Hvis du går online anbefaler vi en side som Børn i Balance, her har de nemlig inddelt efter alder, så der kommer forskellige ting frem hvis man trykker på “Dreng 3 år” eller “Pige 6 år” – en super smart funktion, der gør det let at vælge det rigtige. Prøv selv her

Til teenageren

Lad det være sagt med det samme, medmindre du har specifikke ønsker, så lad vær med at prøve. Du vil næsten med sikkerhed ramme forbi. Køb et gavekort til Miinto, iTunes eller andet, hvor de med sikkerhed kan finde noget. Ellers køber du bare noget, der nok alligevel skal byttes.

Til kvinden

Gode cremer er noget de fleste kvinder kan forholde sig til. Køb en lækker økologisk creme af et godt mærke. Køb et produkt uden parabener og tilsætningsstoffer, så du er sikker på at modtageren ikke kan være allergisk over for det.

Til manden

Et stensikkert valg til manden der har alt er en god flaske rødvin, vælg en der er lige lidt dyrere, end han ellers ville købe, da han så sikkert gemmer den i lidt længere tid og tænker mere om den, når den drikkes.