Forside Generelt Det kimer nu…bare ikke til rygefest

Det kimer nu…bare ikke til rygefest

205
0
DEL
jul

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Som man synger i den gamle julesang: Det kimer nu til julefest. Og det er helt rigtigt. Julen står for døren, og mange skal til diverse fester og julearrangementer, hvor der kan blive hygget i venners lag. Der er dog noget, som har ændret sig, de seneste par år. Førhen var julefester fyldt med rygere, som gjorde at folk nærmest ikke kunne være tilstede. Dette har dog for alvor ændret sig de seneste par år, hvor rygning er gået af moden. Flere er begyndt at benytte sig af de alternative metoder, så man ikke skal lugte af røg, og man kan forblive sundere.

E-cigaretter er blevet en del af festen

E-cigaretter er blevet en populær gæst ved mange julefester, og det kan specielt ses i diverse rygerum, hvor det er e-cigaretrygerne, som har taget en del plads. Til dem som ikke kender e-cigaretter, så fungere det lige som en almindelig cigaret. Men i stedet for at få røg ned i lungerne, så indånder man damper. Der er mulighed for selv at vælge smag, og det sker igennem e væske, som skal tilføres e-cigaretten.

Julefreden kan komme igennem e-cigaretter

Mange mennesker er træt af rygere, som har det med at fylde meget i by billedet. Og hvis man har en i familien, som ryger, kan det være meget irriterende. E-cigaretten kan derfor give julefred i hjemmet, hvis man vælger at kvitte de almindelige cigaretter. Det kan derfor også være en god julegave, hvis man har en i familien, man gerne vil have til at stoppe. Det kan være svært at stoppe ens rygningsforbrug, det er derfor en god ide, hvis man støtter den enkelte person, som gerne vil stoppe med at ryge. Sørg derfor altid at vise din støtte så personen ikke føler sig alene, når han eller hun skal prøve at stoppe. Det er altid nemmere at stoppe, hvis man får støtte fra familie og venner.

EFTERLAD ET SVAR