Forside Børn Køb julegaverne Black Friday

Køb julegaverne Black Friday

1813
0
DEL
black friday
black friday

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Fredag d. 25. november er dagen hvor årets Black Friday falder. Mange butikker har allerede annonceret med store rabatter. Men hvad kan der egentligt spares penge på? Og kommer vi ikke til at købe unødvendige ting, bare fordi der er billigt? Følg disse råd, og køb kun julegaver som er nødvendige.

En typisk familie handler julegaver for mere end 6.000 om året og hvis man handler gaverne på black friday, kan du altså få dobbelt så meget for pengene og glæde dem du holder af dobbelt så meget. Hvis det er undertøj til konen, kan der spare penge, hvis det er legetøj til dit barn kan der spares endnu flere penge. LIgeledes er der mange elektronikbutikker som annoncere med store rabatter på Black Friday.

Teleselskaber holde også Black Friday

Mange af de store teleselskaber holder også Black Friday, så hvis du vil forkæle dig selv er det med at slå til nu på fredag. Der kan være store rabatter at hente, på telefoner som koster omkring 6-7.000 kr. Ligeledes kan der også spare mange penge ved at lade teleselskaberne kigge dine nuværende løsninger igennem. Mange selskaber tilbyder familieabonnementer og her kan det ikke blot være mange penge at spare, men også mange fordele at få. Billigste abonnement til familiens telefoner findes ved telenor, med deres abonnement de kalder for Fri+ familie. Her tilbydes en masse lækre tillægstjenester som f.eks. mobilforsikring, så telefonerne bliver erstattet hvis uheldet skulle være ude. Der følger også licenser til hele microsoft office pakken med i abonnementet, som har en værdi af 800 kr. pr. år! Som noget nyt kan du også benytte telefonen i udlandet, telenors Fri familie abonnement.

Tag dig selv i nakken og kom ud til Black Friday på fredag. Der er mange penge at spare på julegaverne og på familiens mobilabonnementer. Hvem ved, måske bliver det råd til en endnu større gave til dig selv i år!