Forside Generelt De mest populære firmajulegaver

De mest populære firmajulegaver

1024
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

December står for døren og det betyder, at det er ved at være tid til at de danske firmaer skal finde på firmajulegaver til deres ansatte. Inden for de skattemæssige regler må en julegave maksimalt koste i omegnen af 800 kroner, hvis den ansatte ellers ikke skal beskattes af værdien, hvilket de fleste nok vil sætte pris på.

For 800 kroner man kan naturligvis købe rigtig mange ting, og det kan være svært for virksomhederne at finde ud af, hvad det lige er, de skal investere i, som vil gøre de ansatte glade for gaven. Hvert år bruges der milliarder af kroner på firmajulegaver, og selvom mange naturligvis bliver både værdsat og brugt, så er der utvivlsomt mange ting der blot ender i skuffer og aldrig ser dages lys.

Hvis man skal købe firmajulegaver til mange hundrede mennesker, og ikke skal gøre forskel på de ansatte, kan det være mere eller mindre at finde noget, som alle vil blive glade for. Det er naturligvis meget almindeligt, at man giver gavekurve og lignenden. Det er bare ikke alle der drikker vin, ligesom det ikke er alle der elsker chokolade.

Lad de ansatte selv bestemme

Inden for de senere år er der kommer mange eksempler på virksomheder der tilbyder såkaldte gaveportaler, hvor de ansatte selv kan bestemme, hvad det er, de gerne vil have i stedet for at der bliver købt noget standardiseret til dem.

En af de virksomheder, der tilbyder denne type af firmajulegaver er Højgaard. På deres hjemmeside kan man således købe et gavekort, der kan benyttes i portalen for julegaver, hvor de ansatte kan vælge mellem en masse forskellige ting.

På den måde er man sikker på, at ens medarbejdere får noget de gerne vil have. Det er dog vigtigt lige at have i baghovedet, at man ikke bare kan købe et hvilket som helst gavekort og give det. Kan dettte ombyttes til kontanter, går det nemlig under betegnelsen kontante gaver og dette beskattes. Det skal altså være til noget specifikt, som eksempelvis en julegaveportal.