Forside Pleje Neglekursus i julegave

Neglekursus i julegave

1662
0
DEL
negle-kursus-uddannelse
negle-kursus-uddannelse

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Julen nærmer sig og i dag er der præcis en måned til juleaften. Om en uge hedder det første december, og juleræset starter for alvor. Vi alle ved at december måned er den mest stressede måned på året, og mange ting skal overstås. Julegaverne er klar en af de ting som fylder mest i december, og mange frygter juleræset. Butikkerne i år har allerede annonceret med Black Friday tilbud, og netop den dag, er oplagt at få styr på de fleste julegaver. Men hvad skal vi give til de forskellige familiemedlemmer i gave? Her kommer et par bud, på julegaven til den kræsne kvinde.

Hvis du sammen med en søster eller mor for den sags skyld, godt kunne tænke jer at udvikle jer og på samme tid forkæle jer selv, kunne en god idé til julegave, være et negle kursus. Med et negle kursus fra f.eks nail4you, som er en af landets førende negle butikker, og kursusafholder, får du virkelig en stor viden med i bagagen. Negle kurset fra nail4you er et internationalt negle kursus som forløber over 4 dagen. Efter endt uddannelse kan du kaldes for negleteknikker og har gennemgået grunduddannelse som negletekniker. Som nævnt strækker kurset sig over 4 dagen og dag 4 slutter af med en opfølgende eksamen. Alt materiale bliver udleveret på kurset, dog skal du til alle dagene medbringe en model, som du kan øve dig på. Derfor er det en rigtig god idé at i er 2 som tilmelder jer forløbet. Derfor er det en glimrende idé som julegave til din mor, søster, moster eller veninde.

Efter endt kursus får alle kusisterne 20% rabat på alle produkter, i webshoppen nail4you.dk. Kurset kan ligeledes bestilles online.

Du kan også vælge at købe fysiske skønhedsprodukter, det kan kvinder aldrig få nok af. Dog er det en lidt kedelig løsning i forhold til negle kurset.