Forside Generelt Nem og lækker dessert

Nem og lækker dessert

342
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Intet er bedre end at kunne servere en lækker dessert for sine gæster. Det store spørgsmål er bare, hvad man skal servere. Her finder du nogle tips og tricks til en lækker hjemmelavet dessert.

Pandekager med et snert af Amerika

Alle elsker pandekager. Især hjemmelavede pandekager. Hvilken lækker dessert ovenpå et dejligt måltid. Imponer dine gæster ved at lave hjemmelavede amerikanske pandekager med denne opskrift. Dine gæster vil tro, de er lavet af en professionel kok, med denne lækre opskrift. De er hurtige og nemme at lave, og kun fantasien sætter grænser for, hvilket lækkert tilbehør de kan serveres med. Prøv eventuelt at server dem med årstiden lækre bær. Eller hvis det skal være ekstra lækkert, så prøv at server dem med en cremet vaniljeis. En dessert der altid vinder. Server dem helst lune, direkte fra panden. Et lille tip er, at lave dem inden gæsterne kommer, og så varme dem i ovnen inden servering.

Skyl ned med en forfriskende drik

Det er ikke bare det vi spiser der betyder noget. Det er bestemt også det vi drikker, og det må man ikke glemme. Derfor skal dine gæster selvfølgelig også forkæles med en skøn hjemmelavet drik. Til pandekager kan man servere til af hvert, men hvad går bedre sammen med amerikanske pandekager end en lækker og iskold rabarbersaft? Ved at følge denne opskrift ender du ud med en lækker forfriskende rabarbersaft, der med garanti vil sætte prikken over i’et. Det er den perfekte måde at slutte middagen af på, da en sådan saft ikke bare smager godt, men samtidig er let og forfriskende. Med få billige ingredienser kan du lave en skøn drik, der kan holde sig i flere dage. Hvad er bedre end at starte dagen ud med en forfriskende rabarberdrik. Så er man klar til dagen.