Forside Generelt Ønsk dig en håndværker i julegave

Ønsk dig en håndværker i julegave

1578
0
DEL
gulvkanonen.dk
gulvkanonen.dk

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Julen er lige om hjørnet og ønskerne til julegaverne hober sig op for nogen vedkommende. Andre har meget svært ved at få ønskerne ved på papir, da folk i dag for det meste køber det de mangler med det samme. Vi giver et par bud på hvad du kan ønske dig og hvad du eventuelt kan give din kone eller mand i julegave.

Ønsker til manden er ofte forbundet med elektronik. En ting som en ny barbermaskine eller næsetrimmer er ønsker som kan stå på enhver mands ønskeseddel. Oplevelsesgaver til manden er også blevet utrolig populært. Såsom at køre i en hurtig bil, faldskærmsudspring eller helikopterflyvning. Eller hvis manden går op i et bestemt fodboldhold, kan der arrangeres en fodboldrejse med en kammerat og se yndlingsholdet spille på hjemmebane. Disse fodboldrejser er faktisk ikke så dyre som man skulle tro. En tur til f.eks barcelona, med fly, hotel og fodboldkamp billetter, koster omkring 2.500 kr. pr. person.

Ønsker til kvinden er ofte forbundet med skønhedspleje og generel personlig pleje. Til kvinden som har alt er personlig pleje også en perfekt gave. F.eks. En spadag med behandling, hvor personen rigtig bliver opvartet, vil falde i god jord. Eller lige præcis det køkkenredskab de længe har gået at drømt om, som. f.eks en kitchenaid maskine, og også være en mulighed. HVis du som forældre skal give dit voksne barn og svigerbarn den perfekte gave kunne det være et par timer med den lokale håndværker. Om det er lamper eller gardiner der skal hænge op eller større ting som afslibning af gulvet eller pudset muren op, er en håndværker en god idé. Og måde det gøre på er også ret simpel. Ring til den lokale murer eller gulvsliber og hør om de kan udstede et gavekort som gælder et par år frem. I nogle tilfælde giver håndværkeren en time eller 2 med gratis, da gavekort bruge frem i tiden.

 

DEL
Næste artikelGiv gavekort til velvære