Sådan undgår du rod og kaos hen over julen

  962
  0
  DEL

  Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

  Julen er en tid med fart på, vi har utroligt travlt med mange hyggelige ting såsom gaveindkøb, småkage bagning, pyntning og meget mere. Men dette kan også gøre at dit hus hurtigt kan komme til at se lidt rodet og uorganiseret ud. Vil du vide mere om hvordan du kan undgå at dit hus ved juletid bliver kaotisk, kan du læse med her.

  Sørg for at gemme de overflødige ting væk

  Ved juletid er det mange mennesker som begynder at pynte deres hus op med alverdens forskellige ting. Dette i sig selv kan nemt være med til at fremme en følelse af rod og kaos. Derfor er det en god ide at pakke nogle af de andre pyntegenstande ned i kasser, således at det ikke bliver alt for meget. For at disse kasser heller ikke bare kommer til at flyde er det en god ide at opbevare dem i garagen. Kan du opbevare ting i garagen? Læs med her og find ud af det.

  Efter julen er slut, kan du atter tage kasserne med din gamle pynt frem igen, efter du har pillet al julepynten ned.

  Husk løbende oprydning

  Selvom juletiden kan være stressende, er det vigtigt at du stadig løbende tager dig tiden til at få fikset de lidt mere kedelige ting. Dette kan være alt fra løbende at få rengjort huset til at få saltet jeres indkørsel og kantsten hvis de er glatte.

  Det kan være en god ide at prøve at få engageret hele familien i denne løbende oprydning, og alternativt kan I udnævne en dag om ugen hvor I alle ligger lidt ekstra kræfter i, for at få huset til at stå snorlige. I sidste ende skal I nok stadig få tid til julehyggen, og det er trods alt lidt hyggeligere hvis huset ikke er kaos.