Forside Generelt Skab den perfekte pakkekalender

Skab den perfekte pakkekalender

452
0
DEL
pakkekalender

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Julen står for døren, og det er tid til at tænke på alt det, som skal arrangeres. Det er også vigtigt, at man så småt begynder at overveje årets pakkekalender. Hvis man gerne vil lave en ekstra god pakkekalender til ens mand, er der mange elementer, som man kan vælge at gøre brug af. Det kan være et sjovt element, hvis man laver en lidt alternativ pakkekalender, som tager udgangspunkt i områder, som man gerne vil have ham til at stoppe med.

En pakkekalender for rygeren

Hvis man har en mand som ryger, og man gerne vil have ham til at stoppe, kan en pakkekalender være en sjov mulighed for at få ham til at stoppe. En pakkekalender kan laves ud fra alle de alternativer som der findes, så han kan kvitte smøgerne til sidst. En gave kan f.eks. være en e-cigaret, som er et sundere alternativ til den almindelig cigaret. Her kan man så give alle dele, som man har brug ved en e-cigaret. Den første pakkegave kan derfor være E væske, så han ikke rigtig ved, hvad den skal bruges til. Når han så får selve e-cigaretten, kan han se, hvad den skal bruges til.

En pakkekalender for den fodboldglade

Alle kvinder som har en mand, som elsker at se fodbold, kender til problematikken, når der skal vælges program på fjernsynet. Flere mænd kan se fodbold hele tiden, og det kan være til frustration for mange kvinder. Ud fra denne problematik kan man lave en pakkekalender, som sætter fokus på, at der bliver set for meget fodbold i hjemmet. En gaveide kan f.eks. være, at man skal lave ting sammen de aftener, hvor der bliver vist fodbold. Det kan godt være en hade pakkekalender for mange mænd, men hvis man kan finde på gode alternativer, kan det godt gå hen og blive en sjov mulighed. Hvis man gerne lige vil forkæle manden, kan den sidste gave være en fodboldbillet til en kamp.

EFTERLAD ET SVAR