Forside Generelt Tesla Model Y anmeldelse

Tesla Model Y anmeldelse

93
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Tesla Model Y er en elektrisk familie-SUV, der tilbyder ekstra plads og praktisk anvendelighed i forhold til sin Model 3-søskende

Model Y afviger ikke fra den velkørte, elektriske premium-sti, som Tesla har gjort gode fremskridt på i løbet af de seneste par år. Med en praktisk og pålidelig rækkevidde, hurtig opladningsmulighed, masser af plads og brugervenlig teknologi om bord vil Model Y appellere til købere, der har brug for at tage sig af familiens basale behov, men som også vil have den kantstensappeal og det badgekudos, som Tesla giver.

Den er dog ikke perfekt; Model Y’s vægt på to ton og den uklare styring vil ikke nødvendigvis appellere til skarpere bilister, mens dens alt for faste køreegenskaber kan være ubehagelige på mindre glat asfalt. Model Y kan dog stadig anbefales, og på trods af et stigende antal dygtige rivaler inden for de fuldelektriske SUV’er er den stadig en af klassens bedste. Mangler du en ladestation til din elbil, så kig forbi billigeladestaioner.dk og de markedets bedste udvalg af vægladere til de laveste priser.

Om Tesla Model Y

Teslas Model 3 hatchback er det amerikanske firmas bedst sælgende bil i Storbritannien, og det er ikke svært at se hvorfor, når man tænker på dens konkurrencedygtige priser, exceptionelle rækkevidde og fantastiske teknologi om bord. Men med Model S-limousinen og Model X SUV’en med syv sæder i den (meget) dyrere øverste ende af Tesla-sortimentet er der en klar niche, der venter på at blive udfyldt i producentens helt elektriske sortiment.

Sig goddag til Tesla Model Y, som i bund og grund er en større og mere rummelig Model 3, og som bør appellere til købere, der ønsker ekstra SUV-praktisk funktionalitet frem for de kompromiser, der følger med en familiebil i hatchback-størrelse.

Med en pris fra ca. 55.000 £ vil den firehjulstrukne Model Y gå direkte op imod Audi Q4 e-tron, Ford Mustang Mach-E, Hyundai Ioniq 5, Mercedes EQA og Volkswagen ID.4, selv om alle disse rivaler tilbyder billigere indgangspriser til deres respektive serier end Model Y. Volvo XC40 Recharge tilbyder sit eget mærke af skandinavisk raffinement, mens BMW iX3 tilbyder en fremragende byggekvalitet og en overraskende underholdende kørsel for en familie-SUV.

Model Y byder på en lokkende blanding af brugbar rækkevidde og ydeevne på lige linje; Tesla hævder, at Long Range-versionen kan klare op til 331 miles fra en enkelt opladning af dens 75 kWh-batteri og en imponerende 0-62 mph-tid på under fem sekunder.