Forside Generelt Vi giver oplevelser

Vi giver oplevelser

1180
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der var en gang, hvor dvd film, cd’er og bøger var en fast bestanddel af gaverne under træet, men sådan er det langt fra mere. Der bliver naturligvis stadig givet mange bøger, men musik og film er mere eller mindre en saga. Bliver de givet i dag, er det enten i form af vinyler eller gavekort til iTunes, Saxo og lignende.

En af de ting der har været flere og flere af under juletræerne og blandt gaver generelt er oplevelser. Vi vil gerne give en gave der varmer, og vi vil gerne give gaver de huskes. De bløde værdier er begyndt at tælle mere end de hårde. En god oplevelse kan være mange flere penge værd, end en ny iPad, eller hvad der ellers måtte stå på ønskesedlen.

Gaver der giver (til afsenderen)

Er man lidt fræk, kan man naturligvis vælge at give en oplevelse, hvor man enten selv er en del af den, eller i kraftigt indikere, at man gerne vil være en del af den. Der er mange der vælger den lidt lette løsning med en smartbox eller lignende, hvor modtageren så kan vælge mellem en masse forskellige ting. Tit tjener restaurationerne og lignende dog mindre på disse, hvilket har givet dem et lidt dårligt ry. Der er nemlig mange der mener, at man derfor ofte ikke får så god betjening eller god kvalitet, da man har betalt mindre, end det måske er værd.

Det kan derfor være en god ide at give et gavekort til en specifik restaurant eller hotel i stedet for et “universelt” gavekort, der kan benyttes på mange hundrede forskellige steder. Om der er noget om snakken eller ej, tør vi ikke spekulere i, men ikke desto mindre er nok ikke den store tvivl om at en restaurant hellere vil have en besøgende der betaler fuld pris, end en der får rabat.

Desuden viser det også, at man som afsender/giver af gaven, har tænkt lidt mere over det, og rent faktisk gjort sig nogle tanker.